Tietoa meistä

Tammirannan tarina

Opintovalmennus Tammiranta Oy perustettiin Helsingin Tammisalossa syksyllä 2021. Siitä lähtien olemme palvelleet asiakkaitamme opintovalmennuksen ja matematiikan yksityisopetuksen parissa. Tarjoamme asiakkaille jotain mitä koululaitos ei pysty tarjoamaan, yksilöllisyyttä. Keskitymme yksilövalmennukseen, jossa huomioidaan asiakkaan omat vahvuudet, heikkoudet ja tulevaisuudentoiveet. Autamme asiakkaitamme eteenpäin omalla koulutuspolullaan, tarvittaessa oikeaa suuntaa tarkentaen.

Entä jos päämäärä olisikin kirkkaana mielessäsi? Jos tuntisitkin olevasi hyvä, osaava ja taitava? Oman intohimon löytäminen on toiminut katalysaattorina Opintovalmennus Tammirannan perustamisessa ja samaa motivaation herättelyä haluamme jakaa asiakkaillemme.

Henni, Juha, Anastasia

Tammirannalla on käytössään laaja osaaminen oppimisen ja kasvatuksen alalta. Jos valitset Tammirannan valmennuskumppaniksesi, tapaat todennäköisesti Hennin, Juhan tai Anastasian.

Henni on monialainen kasvatustieteilijä ja keskittynyt opinnoissaan erityisesti motivaation ja kehittävän työntutkimuksen teemoihin. Hän on opiskellut Helsingin yliopistossa yleisen ja aikuiskasvatustieteen lisäksi viestintää, politiikkaa ja taloustiedettä. Henni on toiminut kasvatusalalla useissa eri tehtävissä sekä sisältö- ja viestintäpäällikkönä verkkokoulutusten parissa.

Juha toimii opintovalmennuksen lisäksi vakuutusalalla päämatemaatikkona ja on koulutukseltaan matematiikan opettaja. Tammirannassa hän vastaa matematiikkavalmennuksien järjestämisestä. Juha on opiskellut Helsingin yliopistossa matematiikkaa, kasvatustiedettä, tietojenkäsittelytiedettä sekä taloustiedettä.

Anastasia toimii Tammirannan matematiikkavalmentajana. Hän opiskelee matematiikan opettajaksi Helsingin Yliopistossa, ja on jo ehtinyt kerryttää hyvin kokemusta opetustehtävistä. Hyvä teoriatausta yhdistettynä käytännönläheiseen suhtautumiseen matematiikkaan tekee Anastasiasta erinomaisen opettajan sinun koulutustarpeisiisi.

Lisäksi Tammirannalla on eri alojen ammattilaisista koostuva laaja yhteistyöverkosto, jota konsultoimme tarvittaessa.

Kysyttävää valmennuksista?