Tietoa meistä

Mistä motivaatio syntyy?

Motivaatio vaatii aina tavoitteen. Jos toiminnalla ei ole syytä ja tarkoitusta, voi olla vaikea löytää toimintaa ohjaava innostus. Mutta mitä jos päämäärä olisikin kirkkaana mielessäsi? Jos tuntisitkin olevasi hyvä, osaava ja taitava? Oman intohimon löytäminen on toiminut katalysaattorina Opintovalmennus Tammirannan perustamisessa ja samaa motivaation herättelyä haluamme jakaa asiakkaillemme.

Henni ja Juha

Tammirannalla on käytössään laaja osaaminen oppimisen ja kasvatuksen alalta. Jos valitset Tammirannan valmennuskumppaniksesi, tapaat todennäköisesti Hennin tai Juhan.

Henni on monialainen kasvatustieteilijä ja keskittynyt opinnoissaan erityisesti motivaation ja kehittävän työntutkimuksen teemoihin. Hän on opiskellut Helsingin yliopistossa yleisen ja aikuiskasvatustieteen lisäksi viestintää, politiikkaa ja taloustiedettä. Henni on toiminut kasvatusalalla useissa eri tehtävissä sekä sisältö- ja viestintäpäällikkönä verkkokoulutusten parissa.

Juha toimii tällä hetkellä vakuutusalalla päämatemaatikkona ja on koulutukseltaan matematiikan opettaja. Hän on opiskellut Helsingin yliopistossa matematiikkaa, kasvatustiedettä, tietojenkäsittelytiedettä sekä taloustiedettä.

Lisäksi Tammirannalla on eri alojen ammattilaisista koostuva laaja yhteistyöverkosto, jota konsultoimme tarvittaessa.

Kysyttävää valmennuksista?