Matematiikan yksityisopetus (Helsinki/ Etä)

Tarjoamme matematiikan yksityisopetusta joko lähiopetuksena pääkaupunkiseudulla tai etäopetuksena verkossa. Tarjoamme opetusta kaikille koulutustasoille (katso sivu
www.opintovalmennustammiranta.fi/esittely/).

Opetuksen aluksi selvitetään aina opiskelijan lähtötaso ja tavoitteet, jolloin opetus pystytään räätälöimään tavoitteisiin sopivaksi. Opettajamme ovat saaneet kiitosta rohkaisevasta ja tsemppaavasta opiskeluilmapiiristä, joka voi parhaimmillaan kohentaa kokemuksen matematiikasta pysyvästi. Matematiikan opettajana toimivat Juha ja Anastasia.

Juhalla on matematiikan opettajan pätevyys Helsingin yliopistosta ja opetuskokemusta yläkoulusta sekä lukiosta. Sittemmin Juha on toiminut pitkään vakuutusalalla päämatemaatikkona. Juha on saanut kiitosta selkeästä ja ymmärrettävästä opetustyylistään. Rauhallinen ja ihmisläheinen tyyli auttavat keskittymään ja löytämään opittavasta asiasta olennaisen.

Anastasia opiskelee matematiikan opettajaksi Helsingin Yliopistossa, ja hänellä on hyvin työkokemusta sekä koulu- että yksityisopetuksesta. Hyvä teoriatausta yhdistettynä käytännönläheiseen suhtautumiseen matematiikkaan tekee Anastasiasta erinomaisen opettajan sinun koulutustarpeisiisi.

Lähiopetus voidaan järjestää joko Tammirannan kotitoimistolla Helsingissä, läheisessä kirjastossa tai asiakkaan toivomassa muussa paikassa. Mahdolliset matkakulut lisätään hintaan. Pääasiallisena opetuskielenä on suomi, mutta opetusta on järjestettävissä myös muilla kielillä (esimerkiksi ruotsiksi äidinkieli-tasoista opetusta).

Kysyttävää matematiikan opetuksesta?