Intensiivivalmennus

Muutos tapahtuu vuorovaikutuksessa, yhdessä. Intensiivivalmennuksessa sukellamme syvälle haasteiden ytimeen ja pyrimme ymmärtämään syvällisesti, miten toimit erilaisissa oppimistilanteissa. Tätä ymmärrystä hyödynnämme koko valmennuksen ajan, jotta toimintasi saadaan palvelemaan tavoitteitasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Intensiivivalmennus sopii sinulle, jos kamppailet esimerkiksi motivaation tai ura- ja opintovalintojen kanssa. Valmennuksessa voidaan ratkaista monelaisia oppimiseen ja valintoihin liittyviä haasteita. Prosessiin kuuluu oleellisesti yksilöllisyys, joten jokainen valmennus muotoutuu asiakkaan näköiseksi. Tällä hetkellä valmennukseen kuuluvat tapaamiset toteutetaan etäyhteydellä. Tutustu alla olevasta kuvauksesta intensiivivalmennukseen sisältöön.

Alkukartoitus

(60 min. tapaaminen)

Alkukartoituksessa analysoimme miten toimit oppimistilanteissa, millä tavoin käytät oppimisstrategioita, mistä motivaatiosi koostuu sekä millä tavoin kiinnostuksenkohteesi ja vahvuutesi voidaan yhdistää. Luotsaamme sinut pohtimaan toimintaasi uusista näkökulmista ja muodostamme oppijaprofiilisi.

Ratkaisukartoitus

(60 min. tapaaminen)

Kun olemme saaneet koottua kokonaiskuvan, on aika suunnata katse ratkaisuja kohti. Ratkaisukartoitus on syventävä osio, jossa keskitymme asiakkaan tarpeista riippuen oppimisen ja urasuunnittelun eri osa-alueisiin.

Suuntana tulevaisuus

(60 min. tapaaminen)

Intensiivivalmennuksen tavoitteena on, että itsetuntemuksesi kehittyy niin, ettet enää tarvitse meitä. Suuntana tulevaisuus -osiossa tapaamme vielä viimeisen kerran ja teemme yhteenvedon kaikesta opitusta.

Kysyttävää intensiivivalmennuksesta?